Overslaan naar content

Quality Assurance & Control

"Bij Quality Assurance & Control waarborgen wij voedselveiligheid met strikte controles, audits en samenwerking met gecertificeerde leveranciers. Wij zorgen ervoor dat passagiers en crew altijd kunnen rekenen op veilige producten aan boord. Geen dag is hetzelfde, en dankzij samenwerking met alle afdelingen krijg je volop ruimte om je te ontwikkelen en je kennis te verbreden."

Bij de afdeling Quality Assurance & Control waarborgen ze voedselveiligheid door middel van strikte controles, interne audits, samenwerking met gecertificeerde leveranciers en het naleven van nationale en internationale normen zoals HACCP. Hun doel is om ervoor te zorgen dat passagiers en crew altijd kunnen rekenen op veilige producten aan boord. De afdeling bestaat uit 11 medewerkers. Binnen de afdeling zijn er diverse specialistische functies, zoals Medewerkers Quality Control, QA Specialist Product & Process Optimalisation, QA Specialist Food Safety, Specialist Food Labelling & Special Meals, QA Specialist HACCP en Microbiologisch Analist (Outstations).

QA&C zorgt ervoor dat KCS voldoet aan relevante wet- en regelgeving en de eisen van klant KLM op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit, en vertaalt dit naar praktische normen voor intern gebruik.

Wat werken op de afdeling Quality Assurance & Control zo uniek maakt, is de enorme variatie in het dagelijkse werk. Geen dag is hetzelfde, en er is volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Dankzij de samenwerking met alle afdelingen binnen het bedrijf krijgen ze niet alleen een breed inzicht in de organisatie, maar ook de kans om hun kennis en vaardigheden steeds verder uit te breiden.