Overslaan naar content

"Bij Quality Assurance & Control waarborgen wij voedselveiligheid met strikte controles, audits en samenwerking met gecertificeerde leveranciers. Wij zorgen ervoor dat passagiers en crew altijd kunnen rekenen op veilige producten aan boord. Geen dag is hetzelfde, en dankzij samenwerking met alle afdelingen krijg je volop ruimte om je te ontwikkelen en je kennis te verbreden."

Bij de afdeling Quality Assurance & Control waarborgen wij voedselveiligheid door middel van onder andere strikte controles, interne audits, samenwerking met gecertificeerde leveranciers en het naleven van nationale en internationale normen zoals HACCP. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze passagiers en crew altijd kunnen rekenen op veilige producten aan boord. 

Onze afdeling bestaat uit 11 medewerkers. Binnen onze afdeling hebben wij diverse specialistische functies zoals: Medewerkers Quality Control, QA Specialist Product & Process Optimalisation, QA Specialist Food Safety, Specialist Food Labelling & Special Meals, QA Specialist HACCP, Microbiologisch Analist (Outstations). 

QA&C zorgt ervoor dat KCS voldoet aan relevante wet- en regelgeving en eisen van de klant KLM op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit en vertaalt dit naar praktische normen voor intern gebruik. 

Wat werken op de afdeling Quality Assurance & Control zo uniek maakt, is de enorme variatie in je dagelijkse werk. Geen dag is hetzelfde, en je krijgt volop de ruimte om je te ontwikkelen.  

Dankzij de samenwerking met alle afdelingen binnen het bedrijf krijg je niet alleen een breed inzicht in de organisatie, maar ook de kans om je kennis en vaardigheden steeds verder uit te breiden.