Overslaan naar content

Quality Assurance & Control

"Bij Quality Assurance & Control waarborgen wij voedselveiligheid met strikte controles, audits en samenwerking met gecertificeerde leveranciers. Wij zorgen ervoor dat passagiers en crew altijd kunnen rekenen op veilige producten aan boord. Geen dag is hetzelfde, en dankzij samenwerking met alle afdelingen krijg je volop ruimte om je te ontwikkelen en je kennis te verbreden."

Bij de afdeling Quality Assurance & Control waarborgen we voedselveiligheid door middel van strikte controles, interne audits, samenwerking met gecertificeerde leveranciers en het naleven van nationale en internationale normen zoals HACCP. Ons doel is om ervoor te zorgen dat passagiers en crew altijd kunnen rekenen op veilige producten aan boord.

We werken met een team van 11 collega’s in diverse specialistische functies, zoals Medewerkers Quality Control, QA Specialist Product & Process Optimalisation, QA Specialist Food Safety, Specialist Food Labelling & Special Meals, QA Specialist HACCP en Microbiologisch Analist (Outstations).

Wij zorgen ervoor dat KCS voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving en aan de eisen van klant KLM op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Deze eisen vertalen we naar praktische normen voor intern gebruik.

Wat ons werk uniek maakt, is de enorme variatie in onze dagelijkse werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde en we krijgen volop ruimte om onszelf verder te ontwikkelen. Door samen te werken met alle afdelingen binnen het bedrijf krijgen we niet alleen breed inzicht in de organisatie, maar ook de kans om onze kennis en vaardigheden voortdurend uit te breiden.